Etusivu | Tapahtumat | Kone ja Kuljetus Maxi Oy

Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö, ihmiset seisovat, yleisö, ulkoilma ja luonto

2018 Peltopäivä sunnuntaina 7.10 klo 12-15

Team Maxi Racingin perinteinen kaikille avoin Peltopäivä hämeenkoskelaisella sänkipellolla. Paikkana viime vuosien tapaan Tuurintie 140, Hämeenkoski. Koeajomahdollisuus junioreille Motopalvelu Niemitalon kalustolla. Paikalla kioski. Tilaisuus on maksuton. Tervetuloa


2016 Peltopäivä sunnuntaina 2.10. klo 12-15

Team Maxi Racing ry järjestää off road -ajopäivän motoristeille ja lajista kiinnostuneille. Paikkana viime vuoden tapaan Tuurintie 140, Hämeenkoski. Lasten koeajorata, jossa mahdollisuus tutustua lajiin Motopalvelu Niemitalon laitteilla, nuorten rata ja varsinainen rata erikseen. Kioski.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Tervetuloa!


2014 Peltopäivä sunnuntaina 5.10. klo 12-15

Team Maxi Racing ry järjestää off road -ajopäivän motoristeille ja lajista kiinnostuneille. Paikkana viime vuoden tapaan Tuurintie 140, Hämeenkoski. Lasten koeajorata, jossa mahdollisuus tutustua lajiin Motopalvelu Niemitalon laitteilla, nuorten rata ja varsinainen rata erikseen. Kioski.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Tervetuloa!

Peltopäivä lauantaina 7.9.2013 - tervetuloa!

Team Maxi Racing ry järjestää off road -ajopäivän motoristeille ja lajista kiinnostuneille

lauantaina 7.9.2013 klo 12-15 Hämeenkoskella

. Tarkoituksena on tarjota hämeenkoskelaisille ja lähiseutujen harrastajille tilaisuus ajaa yhdessä sekä innostaa ja tutustuttaa uusia harrastajia – etenkin nuoria - lajin pariin. Ajamaan voi tulla omalla motocross- tai enduropyörällä, mopolla tai mönkijällä. Osallistua voi myös ilman omaa pyörää. Motopalvelu Niemitalo Oy tarjoaa koeajettavaksi lapsille soveltuvia crossipyöriä ja mönkijöitä.  

Peltopäivä järjestetään Tuurin peltoalueella, osoitteessa Tuurintie 140. Ajo tapahtuu suljetuilla radoilla sänkipellolla. Radat katselualueineen ja varikkotunnelma ovat elämyksiä, joita kannattaa tulla kokemaan koko perheen voimin. Alueella on kanttiini, josta saa kahvia, virvokkeita ja makkaraa.


Kaikille avoin, enduro- ja motocrosspyörille, mopoille ja mönkijöille tarkoitettu

PELTOPÄIVÄ lauantaina 15.9.12 klo 12-16

Hämeenkoskella Kurjalassa, Käikäläntie 129
Kioski paikalla
Tuttuun tapaan lapsilla koeajomahdollisuus

TERVETULOA! 
Menossa mukana: Motopalvelu Niemitalo, Kone ja Kuljetus Maxi Oy, Maxime Oy
Järjestää
Team Maxi Racing ry


Peltopäivä 3.9.11 klo 12-16 Käikäläntie 129

Jälleen tutustuttiin lajiin maksutta Motopalvelu Niemitalon pienillä koeajopyörillä, ajamalla omalla kalustolla tai haistelemaan tunnelmaa
Motojysky tarjosi maksullisen koeajomahdollisuuden myös aikuisille enduröpyörillä. Kioski oli paikalla.

PELTOPÄIVÄ 25.9.2010

Perinteinen offroad-ajopäivä järjestettiin 25.9.2010 klo 12-16. Mukana oli tapahtuman historian suurin joukko eri-ikäisiä moottoriurheilijoita perheineen. Näytösluonteisesti nähtiin myös moottorikelkan kiihdytysajoa sänkipellolla. Osallistujia oli noin 300 ja enduro- ja crossipyöriä sekä mönkijöitä kaasutteli 4 km:n radalla noin 70. Myös Motopalvelu Niemitalon koeajopyörät nuorille olivat kovassa käytössä.

PELTOPÄIVÄ 19.9.2009 

MAXI RACING Team järjesti perinteisen ajopäivän Hämeenkoskella OHVENOJANTIEN VARRESSA LAUANTAINA 19.9.2009 klo 12-16. YHTEISTYÖSSÄ MOTOPALVELU NIEMITALO ELI NUORILLA JÄLLEEN KOEAJOMAHDOLLISUUS.

HÄMEENKOSKI-PÄIVÄ 29.8.2009 

Team esittäytyy tapahtumassa Koskikaran levähdysalueella klo 10-14

PELTOPÄIVÄ 4.10.2008 

Maxi Racing Team järjesti jälleen off road -ajopäivän motoristeille. Tarkoituksena oli tarjota harrastajille tilaisuus ajaa yhdessä sekä innostaa ja tutustuttaa uusia harrastajia lajin pariin.
Tapahtuma toteutettiin Hämeenkoskella VT 12 varressa. Sää ei suosinut, mutta ajopäivään osallistui silti noin 200 asiasta kiinnostunutta. Motocross- tai enduropyöriä ja mönkijöitä kaasutteli alueella noin 55. Motopalvelu Niemitalo Oy mahdollisti koeajon nuorille kuljettajille crossipyörillä ja mönkijällä.

MONTTUPÄIVÄ 1.9.2007 

Maxi Racing Team järjesti yhdessä Hämeenkosken kunnan vapaa-aikatoimen kanssa off road -ajopäivän motoristeille. Monttupäiväksi nimetty moottoriurheilutapahtuma toteutettiin Hämeenkoskella nyt ensimmäistä kertaa. Tarkoituksena oli tarjota harrastajille tilaisuus ajaa yhdessä sekä innostaa ja tutustuttaa uusia harrastajia lajin pariin.
Tapahtumaan osallistui noin 200 asiasta kiinnostunutta. Motocross- tai enduropyöriä, mopoja ja mönkijöitä kaasutteli alueella noin 50. Motopalvelu Niemitalo Oy mahdollisti koeajon nuorille kuljettajille crossipyörillä ja mönkijöillä.